LAG – Panonski Fijaker

Dodela bespovratnih sredstava za žene u okviru projekta „Ako može ona- mogu i ja“

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“, u partnerstvu sa lokalnom samoupravom grada Sombora, potpisala je ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju za sticanje finansijske podrške za realizaciju projekta „Ako može ona- mogu i ja“.

Cilj projekta je dodela finansijskih grantova i podizanje opšte svesti žena o važnosti unapređenja preduzetništva, uticaj iste na natalitet, kao i podizanje opšte informisanosti o potrebama za unapređenje lokalne infrastrukture u službi ženskog preduzetništva.

Kroz projekat će se finansirati 10 grantova za udruženja žena, preduzetnice ili pravna lica koja zastupaju žene na teritoriji opštine Sombor i Apatin. Javni poziv se otvara 20.09.2021. godine,a sredstva su namenjena za nabavku mašina/opreme/softvera ili sticanje nematerijalne imovine, pravilnik i potrebna dokumentacija može da se preuzme na sajtu lag-panonskifijaker.rs ili lično u kancelariji Laze Kostića broj 5 u Somboru. Za sve dodatne informacije možete da pozovete kontakt telefon 065 2 320 620 ili putem email adrese: lagpanonskifijaker@gmail.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan