LAG – Panonski Fijaker

Dodela bespovratnih sredstava za žene u okviru projekta „Ako može ona- mogu i ja“

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“, u partnerstvu sa lokalnom samoupravom grada Sombora, potpisala je ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju za sticanje finansijske podrške za realizaciju projekta „Ako može ona- mogu i ja“.

Cilj projekta je dodela finansijskih grantova i podizanje opšte svesti žena o važnosti unapređenja preduzetništva, uticaj iste na natalitet, kao i podizanje opšte informisanosti o potrebama za unapređenje lokalne infrastrukture u službi ženskog preduzetništva.

Kroz projekat će se finansirati 10 grantova za udruženja žena, preduzetnice ili pravna lica koja zastupaju žene na teritoriji opštine Sombor i Apatin. Javni poziv se otvara 20.09.2021. godine,a sredstva su namenjena za nabavku mašina/opreme/softvera ili sticanje nematerijalne imovine, pravilnik i potrebna dokumentacija može da se preuzme na sajtu lag-panonskifijaker.rs ili lično u kancelariji Laze Kostića broj 5 u Somboru. Za sve dodatne informacije možete da pozovete kontakt telefon 065 2 320 620 ili putem email adrese: lagpanonskifijaker@gmail.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona