LAG – Panonski Fijaker

Dogovorena sardanja između LEADER Mreže Francuske i Mreže LAG-ova Srbije

Mreže Lokalnih akcionih grupa Srbije i LEADER France (LEADER Mreža Francuske) održali su prvi zajednički sastanak povodom otpočinjanja saradnje na projektu iz oblasti ruralnog razvoja kroz Erasmus program.

“LEADER France” je spremna da kroz partnerstvo na projektu sa Mrežom LAG-ova osnaži kapacitete i unapredi rad lokalnih akcionih grupa u Republici Srbiji, kao i same Mreže, naveo je gospodin Thibaut Guignard, predsednik LEADER mreže Francuske. Iskustva koja imaju francuski LAG-ovi u velikoj meri će pomoći osnaživanju LAG-ova u Srbiji, a zajednički projekti sa evropskim partnerima poboljšaće stanje života u lokalnim zajednicama u Srbiji.

Ispred Mreže LAG-ova sastanku su prisustvovali Jagoda Kočić (LAG Panonski fijaker), Sandra Macura (LAG Fruška gora – Dunav), Aleksandar Rudić i Dejan Vickov (LAG Partnerstvo za Potamišje), Zoran Ilijašev (LAG Gornji Tamiš) i Bojan Kovač (LAG Srce Bačke).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona