LAG – Panonski Fijaker

ePijaca Srbije

Sa radom je počeo portal ePijaca Srbije putem kog svi zainteresovani građani mogu kupiti voće, povrće, meso, sireve, mleko, jaja, med, kao i niz drugih tradicionalnih srpskih prehrambenih proizvoda, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Ono što je važno pomenuti, jeste da ovaj portal predstavlja način da građani dođu bezbedno do proizvoda, ali i da proizvođači plasiraju svoje sezonske proizvode. Proizvođači su u ovom trenutku u nezavidnoj poziciji, budući da je roba sa pijaca kvarljiva, jer je vreme dok proizvod dođe “sa polja” na sto krajnjeg potrošača kratko.

Platforma predviđa da se građanima poručena roba može isporučiti direktno od strane proizvođača, ali i pomoću brojnih kurirskih službi.
 
Za sve dodatne informacije može se posetiti portal ili pozvati sledeći brojevi telefona za pomoć pri registraciji ili druge dodatne informacije: 060/011 5711, 064/818 8777, 063/380 173, 060/500 7100; 065/338 8017.
Kako ističe Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, portal će se razvijati u narednom periodu.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan