LAG – Panonski Fijaker

ePijaca Srbije

Sa radom je počeo portal ePijaca Srbije putem kog svi zainteresovani građani mogu kupiti voće, povrće, meso, sireve, mleko, jaja, med, kao i niz drugih tradicionalnih srpskih prehrambenih proizvoda, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Ono što je važno pomenuti, jeste da ovaj portal predstavlja način da građani dođu bezbedno do proizvoda, ali i da proizvođači plasiraju svoje sezonske proizvode. Proizvođači su u ovom trenutku u nezavidnoj poziciji, budući da je roba sa pijaca kvarljiva, jer je vreme dok proizvod dođe “sa polja” na sto krajnjeg potrošača kratko.

Platforma predviđa da se građanima poručena roba može isporučiti direktno od strane proizvođača, ali i pomoću brojnih kurirskih službi.
 
Za sve dodatne informacije može se posetiti portal ili pozvati sledeći brojevi telefona za pomoć pri registraciji ili druge dodatne informacije: 060/011 5711, 064/818 8777, 063/380 173, 060/500 7100; 065/338 8017.
Kako ističe Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, portal će se razvijati u narednom periodu.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona