LAG – Panonski Fijaker

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

Facebook
Twitter
LinkedIn

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan je festival pod nazivom „Harmonija Gornjeg Podunavlja.
Organizacije Agrobiznis centar i LAG ,,Panonski fijaker” sa svojim proizvođačima PG Melinda Batalo Balaž (proizvodnja sira) i udruženje građana ,,Rubac”, Kljajićevo (kolači i torte) posetili su festival i izložili svoje domaće proizvode.

Organizatori su za ovu priliku pripremili bogat kulturno-umetnički program i sam program podrazumevao je jednu prodajnu izložbu u centru Apatina. Tu su pored brojnih izlagača koji su nudili svoje domaće proizvode, bili i štand upravljača „Vojvodinašume“. Svi koji su bili zainteresovani da biciklima posete Gornje Podunavlje, mogli su uz registraciju da krenu u obilazak, sve do šetne staze Besterment. Festival je zaista imao veliku i značajnu ulogu na samo predstavljanje lokalne zajednice i lokalnih proizvođača, te ćemo se uvek sa radošću odazvati pozivu!

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona