Izrada Lokalne strategije ruralnog razvoja-proces koji traje

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“ je u periodu od januara do avgusta 2020. godine po osnovu Javnog poziva za odobravanje prava na podstcaj za podršku programima koji se odnose na pripremu lokalnih strategija ruralnog razvoju u 2019. godini raspisanog od strane Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede radila na izradi Lokalne strategije ruralnog razvoja područja opštine Sombor i Apatin.

Usled neočekivanih događaja izazvanih globalnom pandejimo virusa COVID 19 tim Lokalne akcione grupe je brzo morao da se prilagodi novostaloj situaciji i svoj rad da usmeri na online alate. U prethodnom periodu izrađen je novi sajt LAG-a: www.lag-panonskifijaker.rs gde svi zainteresovani akteri mogu direktno, lako i brzo da stupe u kontakt sa članovima LAG-a i u što kraćem roku dobiju odgovor.

Obaveštavaju se sve članice Lokalne akcione grupa da javni uvid u Lokalnu strategiju ruralnog razvoja traje do srede 19.08.2020. godine u prostorijama kancelarije u ul. Laze Kostić broj 5 do 14.00 časova ili putem gore navedenog sajta. Usvajanje Lokalne strategije ruralnog razvoja je zakazano za 20.08.2020. godine u 12.00 časova putem online sednice,a instrukcije za prisustvo na sednici će biti okačeno na sajtu lokalne akcione grupe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona