Novogodišnji koktel LAG-ova u Kuli

U Kuli 23.12.2019. u prostorijama LAG-a upriličen je novogodišnji koktel povodom uspešnog okončanja 2019. godnine i otpočinjanja izrade Lokalne strategije ruralnog razvoja.

Događaju su prisustvovali Damjan Miljanić, predsednik opštine Kula i Jelena Antić ispred opštinske uprave Vrbas, kao i gosti iz Sombora, Antonio Ratković, zamenik gradonačelnika grada Sombora, Slađana Radin, sekretar LAG „Panonski fijaker“ Sombor, predstavnici Ministarstva poljoprivrede te članovi LAG-a. Prisutne je ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pozdravila gospođa Ljiljana Simić, samostalni savetnik u Sektoru za ruralni razvoj ministarstva koja je prisutnima predstavila LEADER program i mere IPARD-a.

Članovi LAG “Panonski fijaker” su se zahvalili Bojanu Kovaču, LAG menadžeru na pozivu i partnerskim odnosima dve lokalne akcione grupe. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona