Novogodišnji koktel LAG-ova u Kuli

U Kuli 23.12.2019. u prostorijama LAG-a upriličen je novogodišnji koktel povodom uspešnog okončanja 2019. godnine i otpočinjanja izrade Lokalne strategije ruralnog razvoja.

Događaju su prisustvovali Damjan Miljanić, predsednik opštine Kula i Jelena Antić ispred opštinske uprave Vrbas, kao i gosti iz Sombora, Antonio Ratković, zamenik gradonačelnika grada Sombora, Slađana Radin, sekretar LAG „Panonski fijaker“ Sombor, predstavnici Ministarstva poljoprivrede te članovi LAG-a. Prisutne je ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pozdravila gospođa Ljiljana Simić, samostalni savetnik u Sektoru za ruralni razvoj ministarstva koja je prisutnima predstavila LEADER program i mere IPARD-a.

Članovi LAG “Panonski fijaker” su se zahvalili Bojanu Kovaču, LAG menadžeru na pozivu i partnerskim odnosima dve lokalne akcione grupe. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan