LAG – Panonski Fijaker

Održan sastanak LAG-ova u Tavankutu

02.09.2020. u prostorijama HKPD “Matija Gubec” u Tavankutu održan je sastanak predstavnika LAG “Sunčana Ravnica” Đurđin, LAG “Panonski fijaker” Apatin – Sombor i LAG “Srce Bačke” Kula – Vrbas.

Sastanku su prisustvovali Jagoda Kočić – menadžer LAG “Panonski fijaker”, Bojan Kovač – menadžer LAG “Srce Bačke”, Marica Stantić predsednica UO LAG “Sunčana ravnica” te Ladislav Suknović i Ivica Dulić predstavnici HKUD “Matija Gubec”.

Gostima iz Sombora i Kule predstavljen je rad društva i LAG-a “Sunčana ravnica”, prezentovani su dosadašnji projekti i primeri dobre prakse i zajednički su razmenjena iskustva vezana za izradu lokalne strategije ruralnog razvoja svakog LAG-a. Tokom sastanka postignut je dogovor o zajedničkoj saradnji na budućim projektima i unapređenju dalje saradnje LAG-ova na severozapadu Bačke.

Ovom prilikom svi učesnici razgovora istakli su potrebu povezivanja organizacija koje funkcionišu prema LEADER principima i jačanju veza između LAG-ova u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan