LAG – Panonski Fijaker

Održan sastanak LAG-ova u Tavankutu

02.09.2020. u prostorijama HKPD “Matija Gubec” u Tavankutu održan je sastanak predstavnika LAG “Sunčana Ravnica” Đurđin, LAG “Panonski fijaker” Apatin – Sombor i LAG “Srce Bačke” Kula – Vrbas.

Sastanku su prisustvovali Jagoda Kočić – menadžer LAG “Panonski fijaker”, Bojan Kovač – menadžer LAG “Srce Bačke”, Marica Stantić predsednica UO LAG “Sunčana ravnica” te Ladislav Suknović i Ivica Dulić predstavnici HKUD “Matija Gubec”.

Gostima iz Sombora i Kule predstavljen je rad društva i LAG-a “Sunčana ravnica”, prezentovani su dosadašnji projekti i primeri dobre prakse i zajednički su razmenjena iskustva vezana za izradu lokalne strategije ruralnog razvoja svakog LAG-a. Tokom sastanka postignut je dogovor o zajedničkoj saradnji na budućim projektima i unapređenju dalje saradnje LAG-ova na severozapadu Bačke.

Ovom prilikom svi učesnici razgovora istakli su potrebu povezivanja organizacija koje funkcionišu prema LEADER principima i jačanju veza između LAG-ova u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona

REGIONALNI RURALNI KAMP ZA MLADE 

Regionalni ruralni kamp za mlade, pod nazivom “Postani ruralni animator”, održan je od 27. do 31. avgusta u Sportsko-turističkom centru (STC) Vučje