LAG – Panonski Fijaker

Poziv na manifestaciju ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa 2022“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovani prijatelji, dragi saradnici i partneri,
Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo na manifestaciju ,,Dvorište dobrog ukusa i tradicije“ koja će se održati 14.oktobra 2022.godine na Salašu ,,Sedam dudova“ , adresa Gornji Bukovac 47, Sombor s početkom od 12:00 h. Tema ovog događaja je prevashodno druženje i zahvalnost našim dugogodišnjim saradnicima, kao i promocija Vaših lokalnih proizvoda koji su krasili naše štandove tokom prethodnih manifestacija. Uzimajući u obzir da se 15.oktobra obeležava Međunarodni dan žena u ruralnim sredinama, čiji opstanak uglavnom zavisi od prirodnih resursa i poljoprivrede, a čini više od četvrtine ukupnog svetskog stanovništva. U zemljama u razvoju, žene na selu predsatavljaju skoro 43 odsto ukupne radne snage u poljoprivredi. One proizvode i prerađuju većinu dostupne hrane čime snose najveću odgovornost za bezbednost hrane, simbolično ćemo predstaviti naše najznačajnije žene naše lokalne sredine. Očekujemo Vas da zajedno provedemo jedno prijatno popodne, u ruralnom ambijentu sa domaćim proizvodima. Nadamo se Vašem potvrdnom odgovoru koji treba da nam dostavite do 07.10.2022.godine do 15:00 časova.
Srdačno Vas pozdravljamo i svako dobro.
Agrobiznis centar
Lokalna akciona grupa ,,Panonski fijaker”
,,Setite se da postoji obilje sreće koja se može pronaći u najmanjem mestu.“

Ostale novosti

Ravangrad Wine Fest

U organizaciji Turističke organizacije Grada Sombora u subotu 3. decembra održan je 13. po redu “Ravangrad Wine Fest”, Festival hrane i pića.

Sterilisani pas zdrav i bezbedan pas

Udruženje građana „Svi smo jednaki“ u partnerstvu sa LAG „Panonski fijaker“ započeli su sprovođenje projekta „Sterilisani pas zdrav i bezbedan pas“ u