LAG – Panonski Fijaker

PREZENTACIJA JAVNOG POZIVA KONKURENTNE POLJOPRIVREDE

LAG ,,Panonski fijaker” u saradnji sa Agrobiznis centrom održao je prezentaciju javnog poziva konkurentne poljoprivrede u Kuli i Ruskom Krsturu. Domaćini prezentacije bili su LAG ,,Srce Bačke” iz Kule. 
Svi zainteresovani poljoprivrednici mogli su da se upute u uslove i način realizacije javnog poziva, kao i da dobiju odgovore na sva pitanja vezana na način konkurisanja i realizaciju samog projekta. 
Projekat konkuretne poljoprivrede sprovodi Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa Svetskom bankom.
Svi zainteresovani mogu dobiti informacije u kancelariji Laze Kostića br.5 u Somboru. Za 2021.godinu, planirana su još dva poziva koja se odnose na sektor stočarstva i sektor ratarstva. Projekat pruža mogućnost dobijanja 50% bespovratnih sredstava, 40% kreditno finansiranje, kao i 10% sopstvenog učešća podnosioca projekta. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Salaš Nananin je stvarno IN!

Nananin salaš nastao je 2011. godine, kada su bračni par Beronja Blaženka i Goran odlučili da gradski život zamene životom u prirodi,

“Riđička peka” manifestacija za gurmane

Drugu godinu za redom mesna zajednica “Riđica” zajedno sa meštanima ovog sela organizuje “Riđičku peku” koja okupi veliki broj ljubitelja ovog kulinarskog