LAG – Panonski Fijaker

PREZENTACIJA JAVNOG POZIVA KONKURENTNE POLJOPRIVREDE

LAG ,,Panonski fijaker” u saradnji sa Agrobiznis centrom održao je prezentaciju javnog poziva konkurentne poljoprivrede u Kuli i Ruskom Krsturu. Domaćini prezentacije bili su LAG ,,Srce Bačke” iz Kule. 
Svi zainteresovani poljoprivrednici mogli su da se upute u uslove i način realizacije javnog poziva, kao i da dobiju odgovore na sva pitanja vezana na način konkurisanja i realizaciju samog projekta. 
Projekat konkuretne poljoprivrede sprovodi Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa Svetskom bankom.
Svi zainteresovani mogu dobiti informacije u kancelariji Laze Kostića br.5 u Somboru. Za 2021.godinu, planirana su još dva poziva koja se odnose na sektor stočarstva i sektor ratarstva. Projekat pruža mogućnost dobijanja 50% bespovratnih sredstava, 40% kreditno finansiranje, kao i 10% sopstvenog učešća podnosioca projekta. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona