LAG – Panonski Fijaker

Vojvodina: Rapisano 9 javnih konkursa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ove godine, pokrajinski sekretarijat za vodoprivredu, poljoprivredu i šumarstvo, raspisao je 9 javnih poziva u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima.

  1. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju piva na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 7 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  2. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, povrća(uključujući i pečurke),na teritoriji AP Vojvodine u 2022.godini ~ za realizaciju je predviđeno 20 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  3. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 12 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  4. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 30 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  5. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u sektoru voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke), cveće i ostali usevi u AP Vojvodini u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 242 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  6. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 80 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  7. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 100 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  8. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 370 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  9. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 55 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.

Za sve potrebne informacije, slobodno se javite u kancelariju Laze Kostić br.5, Sombor.

Ostale novosti

Predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti

Lokalna akciona grupa “Panonski fijaker” nedavno je organizovala predavanje posvećeno energetskoj efikasnosti pod nazivom “Somborska će deca znati šta sve može energetika

Dvorište tradicije i dobrog ukusa

Manifestacija ,,Dvorište tradicije i dobrog ukusa“ održala se u subotu 30.09.2023.godine u gradskom muzeju grada Sombora. Organizator manifestacije bila je Lokalna akciona