LAG – Panonski Fijaker

Vojvodina: Rapisano 9 javnih konkursa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ove godine, pokrajinski sekretarijat za vodoprivredu, poljoprivredu i šumarstvo, raspisao je 9 javnih poziva u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima.

  1. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju piva na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 7 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  2. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, povrća(uključujući i pečurke),na teritoriji AP Vojvodine u 2022.godini ~ za realizaciju je predviđeno 20 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  3. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 12 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  4. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 30 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  5. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u sektoru voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke), cveće i ostali usevi u AP Vojvodini u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 242 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  6. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 80 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  7. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 100 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  8. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 370 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.
  9. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini ~ za realizaciju je predviđeno 55 miliona dinara. Tekst konkursa pročitajte ovde.

Za sve potrebne informacije, slobodno se javite u kancelariju Laze Kostić br.5, Sombor.

Ostale novosti

Salaš Nananin je stvarno IN!

Nananin salaš nastao je 2011. godine, kada su bračni par Beronja Blaženka i Goran odlučili da gradski život zamene životom u prirodi,

“Riđička peka” manifestacija za gurmane

Drugu godinu za redom mesna zajednica “Riđica” zajedno sa meštanima ovog sela organizuje “Riđičku peku” koja okupi veliki broj ljubitelja ovog kulinarskog