Obilazak LAG područja

Predstavnici Lokalne akcione grupe “Panonski fijaker” su u periodu od kraja januara do sredine marta obilazili područje opštine Apatin i Sombor, naseljena mesta na kojima LAG deluje. 
Održani su sastanci na temu izrade Lokalne strategije ruralnog razvoja, na kojim se diskutovalo o resursima, potencijalima, kapacitetima i problemima sa kojim se susreće stanovništvo ruralnog područja.

Sastanku su prisustvovali predstavnici civilnog sektora, poljoprivrednici i sekretari mesnih zajednica koji predstavljaju članove lokalne akcione grupe.
LAG menadžer, sekretar i koordinator su sa sekretarima mesnih zajednica podelili upitnik koji se odnosi na analizu područja. Prisutni su izneli svoje ideje za projektne obrasce.

Nakon obilaska područja i prikupljenih podataka tim lokalne akcione grupe je započeo rad na delu Lokalne strategije ruralnog razvoja koja se odnosi na analizu područja.

Facebook

Ostale novosti

Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan