LAG – Panonski Fijaker

Lokalne akcione grupe su šanse za male zajednice

Menadžerka LAG “Panonski fijaker”, Jagoda Kočić,  učestvovala je na on-line radionici u okviru projekta „Lokalne akcione grupe su šansa za male zajednice“ u implementaciji Mreže za ruralni razvoj Republike Srbije uz finansijsku podršku GIZ – Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Radionici su pored predstavnika Mreže za ruralni razvoj Srbije, predstavnika Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije prisustvovali i predstavnici LAG-ova i organizacija za ruralni razvoj iz Srbije. Tema diskusije bila je trenutno stanje LEADER pristupa u Srbiji, dosadašnja iskustva LAG-ova u izradi LSRR i projektnim aktivnostima, te međusobna saradnja.

Ovaj projekat je podržan od strane projekta “Podrška ekonomskoj diverzifikaciji ruralnih područja u jugoistočnoj Evropi (SEDRA)” koji sprovode Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH i Regionalna stalna radna grupa za ruralni razvoj u Jugoistočnoj Evropi (SWG).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti

Ravangrad Wine Fest

U organizaciji Turističke organizacije Grada Sombora u subotu 3. decembra održan je 13. po redu “Ravangrad Wine Fest”, Festival hrane i pića.

Sterilisani pas zdrav i bezbedan pas

Udruženje građana „Svi smo jednaki“ u partnerstvu sa LAG „Panonski fijaker“ započeli su sprovođenje projekta „Sterilisani pas zdrav i bezbedan pas“ u