LAG – Panonski Fijaker

Poziv na radionice za EAT PANNONIA ZNAK

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sve zainteresovane aktere pozivamo na uzmu učešće u okviru projekta “Authentic Gourmet Taste for Sustainable Socio-economic Development of Cross-border region” Pannonia Gourmet, u organizaciji Educons Univerziteta. Glavni cilj projekta  je razvoj novih turističkih proizvoda inspirisanih „gourmet“ konceptom, koji nastoji da promoviše i neguje našu tradicionanu hranu, autentičnu recepturu i lokalne proizvode, a da istovremeno odiše svetskim kvalitetom. Jer tradicija jeste kvalitet.U skladu sa tim, jedna od ključnih aktivnosti na projektu bila je izrada “Knjige metodoloških standarda sa vodičem za Eat Pannonia brend”, koji će biti zaštićen na međunarodnom nivou i dodeljen odabranim proizvođačima i pružaocima usluga u sektoru gastro turizma, u formi Partnerstva. Svi nosioci Eat Pannonia znaka uživaće mnoge prednosti Partnerstva, koje se najpre odnose na međunarodnu garanciju kvaliteta, promociju i vidljiviju tržišnu poziciju, i ovaj online događaj biće posvećen upravo tome. 
Svi zainteresovani akteri mogu da se jave na lagpanonskifijaker@gmail.com za dobijanje linka za sastanak. 

Ostale novosti

Salaš Nananin je stvarno IN!

Nananin salaš nastao je 2011. godine, kada su bračni par Beronja Blaženka i Goran odlučili da gradski život zamene životom u prirodi,

“Riđička peka” manifestacija za gurmane

Drugu godinu za redom mesna zajednica “Riđica” zajedno sa meštanima ovog sela organizuje “Riđičku peku” koja okupi veliki broj ljubitelja ovog kulinarskog